UAKinogo.com

Амоніт (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Амоніт (2020)

Амоніт (2020)

Дивитися онлайн Амоніт фільм

Дивитися онлайн «Амоніт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (18 788 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Амоніт (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Амоніт - атмосферна драма з романтичним забарвленням, яка розповідає про незвичайну історію кохання двох жінок у середині 19 століття. Вона заснована на реальних подіях з життя відомої палеонтолога Мері Аннінг, яка відкривала давні морські створіння, зокрема амоніти. Головна героїня, відіграна Кейт Вінслет, відповідає за збереження його давнього світу, а також розвідує новий світ кохання, яке з’являється у її житті.

Історія розпочинається, коли її колега-палеонтолог просить Мері піклуватися про свою молоду дружину Шарлотту, відіграну Серше Ронан. Відносини між Мері та Шарлоттою спочатку видаються напруженими, але поступово їхні долі переплітаються, і вони відкривають для себе глибокі почуття одна до одної. Відверта й ніжна історія кохання розвивається на фоні бурхливого моря та каменистих берегів, символізуючи вічність його природи та хрупкість людських відносин.

"Амоніт" - це фільм, який досліджує справжні людські емоції, самотність та пошук любові в складних обставинах. Він відрізняється своєю чуттєвістю та сильним акторським складом, який робить історію ще більш реальною і вірогідною.