UAKinogo.com

Відлига (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відлига (2022)

Відлига (2022)

Дивитися онлайн Відлига серіал

Дивитися онлайн «Відлига» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (1 865 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Відлига (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Відлига» (2022) - це кримінальний серіал, який розповідає про розслідування вбивства молодої жінки, чиє тіло було знайдено під танучим льодом на річці. Фільм є спільним проектом HBO Europe і Polski Instytut Sztuki Filmowej.

Головна героїня фільму - Катажина Завея (Катажина Вайда), молода поліцейська, яка не звикає здаватися. Вона очолює розслідування справи про загадкову смерть жінки, яка народила дитину перед тим, як померти. Але де дитина? І хто вбив матір? Для Катажини пошук немовляти стає також пошуком себе: жінки в кризі після смерті чоловіка. Боротьба за знайдення дитини стає боротьбою за знайдення себе.

Фільм знятий у форматі серіалу для телеканалу HBO. Режисерами фільму стали Марта Шиманек, Ксаверий Зулавський та інші. У фільмі також знялися Себастьян Фабянський, Богуслав Линда, Мальгожата Гороль та інші. Фільм є напруженим і майстерним трилером про злочин, таємницю та долю.