UAKinogo.com

Якось на трасі (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Якось на трасі (2022)

Якось на трасі (2022)

Дивитися онлайн Якось на трасі серіал

Дивитися онлайн «Якось на трасі» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (630 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Якось на трасі (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якось на трасі - розповідає про пригоди різних персонажів, які зустрічаються на автотрасі в Польщі. Комедія показує смішні, а іноді й драматичні ситуації, які виникають між водіями, пасажирами та патрульними. Фільм складається з декількох новел, які переплітаються між собою.

У першій новелі ми бачимо подружжя, яке їде на весілля своєї доньки. По дорозі вони зупиняються на заправці, де чоловік забуває свою дружину і виїжджає без неї. Дружина намагається його наздогнати, але потрапляє у ряд неприємностей. У другій новелі ми слідкуємо за групою студентів, які їдуть на фестиваль музики. Вони заблукали і опинилися на території воєнної бази, де їх приймають за шпигунів. У третій новелі ми знайомимося з парою шахраїв, які обманюють людей на трасі, продаючи їм псевдолотерейні квитки. Одного разу вони натрапляють на свого старого знайомого, який теж займається шахрайством.

Фільм є сатирою на сучасне суспільство, яке живе у постійному стресі і поспіху. Режисер фільму Марек Стокласа хотів показати гумор і тепло, яким можна наповнити життя незважаючи на всі труднощі. Фільм має багато цитат і посилань на класичні комедії Польщі та світу. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів.