UAKinogo.com

Якось в Америці / Одного разу в Америці (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Якось в Америці / Одного разу в Америці (1984)

Якось в Америці / Одного разу в Америці (1984)

Дивитися онлайн Якось в Америці / Одного разу в Америці фільм

Дивитися онлайн «Якось в Америці / Одного разу в Америці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (352 350 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Якось в Америці / Одного разу в Америці (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про історію чотирьох друзів - Девіда, Макса, Кадді та Патсі - які з дитинства займаються злочинами у нью-йоркському районі Ловер-Іст-Сайд. Фільм показує різні періоди їхнього життя: 1920-ті роки, коли вони ще підлітки; 1930-ті роки, коли вони стають впливовими гангстерами; 1960-ті роки, коли Девід повертається до Нью-Йорка після тривалої відсутності.

Фільм показує не тільки кримінальну діяльність друзів, але й їхнє особисте життя, їхнє кохання, дружбу, зраду та розкаяння. Фільм також показує соціальні та політичні зміни в Америці протягом століття. Фільм має нелінійну структуру, яка поєднує сучасність, спогади та галюцинації Девіда.

Фільм є останньою частиною трилогії Серджо Леоне про Америку, яка також включає фільми Once Upon a Time in the West / Якось на Дикому Заходi / Одного разу на Дикому Заходi (1968) та Duck, You Sucker! / Гармата! / Пригорнися! (1971). Фільм став шедевром кримінального жанру та одним з найкращих фільмiв усiх часiв. Фiльм отримав багато похвальних вiдгукiв вiд критикiв та глядачiв, а також був номiнований на Золотий Палмовий Гiлок на Канському кiнофестивалi.