UAKinogo.com

Чуттєва революція (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чуттєва революція (2022)

Чуттєва революція (2022)

Дивитися онлайн Чуттєва революція фільм

Дивитися онлайн «Чуттєва революція» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (671 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чуттєва революція (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Чуттєва революція” розповідає про життя молодої дівчини Анни, яка вирішила змінити свою сексуальну орієнтацію після розлучення з чоловіком. Анна починає зустрічатися з жінками, але не може знайти справжнього кохання та задоволення. Вона втрачає віру в себе та свої бажання.

Усе змінюється, коли Анна зустрічає Марека - харизматичного фотографа, який пропонує їй стати моделлю для свого еротичного проекту. Марек пробуджує в Анні нові емоції та відчуття, але також ставить її перед складним вибором: чи слід їй повернутися до чоловіків або залишитися вірною своїй новій ідентичності?

“Чуттєва революція” - це фільм про пошук себе, своєї сексуальності та свого місця у світі. Це фільм про те, як любов може бути різною, але такою ж сильною та глибокою. Це фільм про те, що секс - це не лише фізична близькість, але й духовна єдність.