UAKinogo.com

Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (1989 — 1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (1989 — 1990)

Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (1989 — 1990)

Дивитися онлайн Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички

Дивитися онлайн «Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (20 255 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (1989 — 1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички - це американський анімаційний серіал, створений Тадом Стоунсом і Аланом Засловом. Серіал розповідає про пригоди двох бурундучків Чіпа і Дейла, які разом зі своїми друзями Монтереєм Джеком, Зипером і Гайкою вирішили стати детективами і допомагати тим, хто потрапив у біду. У своїх розслідуваннях вони часто зустрічаються з небезпечними злочинцями, такими як кот Фет Кет, науковець Німнул та шакал Лампа.

Серіал був випущений компанією Walt Disney Television Animation і є продовженням анімаційних короткометражок про Чіпа і Дейла, які виходили з 1943 по 1959 роки. Серіал мав прем’єру на каналі Disney Channel 4 березня 1989 року і тривав до 19 листопада 1990 року. Усього було знято 65 епізодів, які були розділені на три сезони. Серіал отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів і став одним з найпопулярніших анімаційних шоу кiнця 80-х - початку 90-х рокiв.

Серiал також породив кiлька продуктiв по мотивам, таких як комiкси, iграшки, вiдеоiгри та фiльми. У 2022 роцi на стрiмiнговому сервiсi Disney+ вийшов повнометражний фiльм Chip 'n Dale: Rescue Rangers, який є продовженням серiалу i комбiнує живу акцiю та анiмацiю. У головних ролях у фiльмi озвучили Чiпа i Дейла актори Джон Малейнi та Ендi Семберг.