UAKinogo.com

Цвинтар домашніх тварин (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Цвинтар домашніх тварин (1989)

Цвинтар домашніх тварин (1989)

Дивитися онлайн Цвинтар домашніх тварин фільм

Дивитися онлайн «Цвинтар домашніх тварин» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (106 147 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Цвинтар домашніх тварин (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Однієї доленосної ночі, коли сім’я Крід переїжджає до мальовничого будинку біля лісу, розпочинається моторошна сага. Поблизу нової оселі розташований таємничий цвинтар домашніх улюбленців, який ховає в собі зловісну таємницю. Цей місцевий куток землі має незвичайну силу, яка відкривається після поховання тварин на його території.

Доктор Луїс Крід, незважаючи на попередження, здійснює ритуал у цьому таємничому місці, що призводить до непередбачуваних наслідків. Загадкова сила цвинтару оживляє померлих тварин, наділяючи їх жахливими характеристиками. Скоро Крід розуміє, що розбурхані духи цього місця не мають границь та здатні оживити не лише тварин.

"Цвинтар домашніх тварин" - фільм, заснований на романі Стівена Кінга, що занурює глядача у світ жахів, де границі між життям та смертю стають призрачно розмитими. Моторошні події та атмосфера таємничості змусять серце битися швидше, а душу затамувати подих. Фільм підійде сміливим глядачам, які готові відправитися у подорож до світу, де правила реальності перестають існувати.