UAKinogo.com

Цвинтар домашніх тварин II (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Цвинтар домашніх тварин II (1992)

Цвинтар домашніх тварин II (1992)

Дивитися онлайн Цвинтар домашніх тварин II фільм

Дивитися онлайн «Цвинтар домашніх тварин II» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (21 807 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Цвинтар домашніх тварин II (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Цвинтар домашніх тварин II - це жахлива сиквел до фільму Цвинтар домашніх тварин (1989), який був екранізацією роману Стівена Кінга. Фільм розповідає про нових мешканців містечка Ладлоу, які зазнають наслідків використання давнього індіанського кладовища, що може воскрешати мертвих, але змінює їх характер і поведінку.

Головний герой, підліток Джефф Меттьюс (Едвард Ферлонг), переїжджає до Ладлоу разом з батьком-ветеринаром Чейзом (Ентоні Едвардс) після смерті своєї матері, актриси Рене Халлоу (Дарлан Флейгел), яка загинула внаслідок нещасного випадку на зйомках фільму жахів. Джефф знаходить друга у Дрю Гілберта (Джейсон Магуайр), сина місцевого шерифа Гаса Гілберта (Кленсі Браун), який жорстоко поводиться з Дрю і його матір’ю. Дрю має собаку Зові, яку Гас застрелив через те, що вона заважала йому у ложку. Джефф і Дрю поховали Зові на таємному кладовищі за цвинтарем домашніх тварин, де вони зустрілися з небезпечним клоуном Ганзель (Криспен Ґловер). Зові повертається до життя, але стає агресивною і кровожерною.

Зові вбиває Гаса, якого Джефф і Дрю також поховали на кладовищі. Гас також оживає, але стає ще брутальнішим і садистичним. Він влаштовує кривавий погром у маленькому містечку, вбиваючи людей і тварин. Джефф починає втрачати розум і хоче воскресити свою матір. Чейз намагається зупинити цей кошмар і рятувати свого сина. Вони стикаються з Гасом, Зові і Рене, яка також повернулася з могили. Вони вдаються до вогнепальної зброї і динаміту, щоб позбутися живих мерців. Фільм закінчується тим, що Чейз і Джефф виживають і покидають Ладлоу.