UAKinogo.com

Тремтіння землі (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тремтіння землі (1989)

Тремтіння землі (1989)

Дивитися онлайн Тремтіння землі фільм

Дивитися онлайн «Тремтіння землі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (139 886 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тремтіння землі (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Жахи-комедія, яка розповідає про напади гігантських черв’яків-монстрів на мешканців маленького містечка в пустелі Невади. Головні герої - два друзі-бездельники, які вирішують покинути своє нудне життя і вирушити у велике місто. Але їхні плани змінюються, коли вони стають свідками того, як невідомі істоти з’являються з-під землі і починають полювати на людей і тварин. Вони разом з іншими вижившими намагаються вистояти проти загрози і знайти спосіб врятуватися.

Фільм є дебютною роботою режисера Рона Андервуда, який також був одним з сценаристів разом з С. С. Вілсоном і Брентом Меддоком. У головних ролях знялися Кевін Бейкон, який втілив образ Валентайна Маккі, і Фред Вард, який зіграв його друга Ерла Бассета. Фільм демонструє оригінальних монстрів, яким надано назву “грабоїди”, а також цікавих персонажів, яким доводиться боротися за своє виживання. Фільм є одним з найкращих представників жанру “чудовисько на свободе” і одним з найзапам’ятовуваніших творів кінематографу.