UAKinogo.com

Тремтіння землі 2: Повторний удар (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тремтіння землі 2: Повторний удар (1996)

Тремтіння землі 2: Повторний удар (1996)

Дивитися онлайн Тремтіння землі 2: Повторний удар фільм

Дивитися онлайн «Тремтіння землі 2: Повторний удар» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (30 848 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тремтіння землі 2: Повторний удар (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Тремтіння землі 2: Повторний удар” - це захоплююча пригодницька комедія, що розповідає про подальші пригоди Ерла Бассета, який вижив після нападу гігантських черв’яків-грабоїдів в маленькому містечку Перфекшн. Ерл отримує пропозицію від мексиканської нафтової компанії, яка страждає від атак грабоїдів на своїх свердловинах. Ерл погоджується полювати на грабоїдів за гроші, але виявляється, що це не така легка робота, як здається.

Ерл збирає команду друзів і помічників, серед яких його старий товариш Вал МакКі, експерт по вибухових речовинах Градді Гувер, палеонтолог Кейт Райли і таксист Хуліо. Разом вони повинні знищити всіх грабоїдів і врятувати нафтовий об’єкт. Але незабаром вони дізнаються, що грабоїди еволюціонували і набули нових здатностей і форм. Тепер вони можуть ходити по землі і летати по повітрю, а також видавати страшні крики.

Фильм “Тремтiння землi 2: Повторний удар” - це чудове продовження фильму “Тремтiння землi” (1990), яке не залишить байдужим жодного глядача.