UAKinogo.com

Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн (2001)

Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн (2001)

Дивитися онлайн Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн фільм

Дивитися онлайн «Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (18 178 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн" представляє собою продовження пригод жителів маленького містечка Перфекшн, яке знову опиняється під загрозою через зустріч з підземними істотами, здатними пронизувати землю зі швидкістю реактивного літака. Головний герой, Берт Гаммер, вертається до свого рідного міста, де знову зіштовхується з кровожерними створіннями. Він повинен використовувати свої знання, винахідливість та арсенал зброї, щоб захистити Перфекшн та його мешканців.

Фільм поєднує елементи жахів, наукової фантастики та чорної комедії. Глядачі зустрічаються з новими різновидами страшних підземних істот, а також з динамічними сценами бою та рятувальних операцій. Іронічний гумор, характерний для серії "Тремтіння землі", присутній у фільмі, надаючи легкості та розважального характеру дії.

"Тремтіння землі 3: Повернення в Перфекшн" підходить глядачам, що шукають бойові сцени, монстрів та хороший гумор. Це фільм, що не тільки захоплює своїми ефектами та сюжетом, але й доставляє задоволення завдяки комічним моментам та харизматичним героям.