UAKinogo.com

Дика орхідея (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дика орхідея (1989)

Дика орхідея (1989)

Дивитися онлайн Дика орхідея фільм

Дивитися онлайн «Дика орхідея» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (12 343 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дика орхідея (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про спокусливу і небезпечну романтичну пригоду молодої адвокатки Емілі Рід, яка вирушає до Ріо-де-Жанейро разом зі своєю начальницею Клаудією Денніс для укладення великої угоди з купівлі готелю. Там Емілі зустрічає загадкового і привабливого Джеймса Вілера, який приводить її в світ еротичних фантазій і випробувань. Емілі поступово втрачає контроль над своїми почуттями і поглинається страстю до Джеймса, не підозрюючи, що він має свої таємні мотиви.

Фільм є одним з найвідоміших еротичних фільмів кінця 80-х років, який викликав багато суперечок через свої сцени сексу і наготи. Фільм також прославився тим, що головні актори - Міккі Рурк і Карре Отіс - були закохані один в одного насправді і одружилися після зйомок. Фільм мав два варіанти - цензурний і без цензури - які відрізнялися тривалістю і змістом деяких сцен. У 1991 році був знятий продовження фільму - Дика орхідея 2: Два відтінки блакитного.

Фільм знятий за сценарієм Патрисии Луизианны Ноп і режисером Залманом Кингом. У фільмі також грають Жаклін Биссет, Брюс Гринвуд і Ассумпта Серна. Фільм був випущений у США 27 квiтня 1990 року і у Великобританiї 11 травня 1990 року.