UAKinogo.com

Сліпа лють (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сліпа лють (1989)

Сліпа лють (1989)

Дивитися онлайн Сліпа лють фільм

Дивитися онлайн «Сліпа лють» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (17 466 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сліпа лють (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сліпа лють" веде глядача в дивовижний світ, де сліпий ветеран В’єтнаму перетворюється на нестримного майстра меча. Після травм, отриманих під час війни, головний герой навчається бойовим мистецтвам під керівництвом старого учителя. Повернувшись в США, він змушений використовувати свої нові навички, щоб захистити близьких від злочинних елементів.

Боротьба за справедливість призводить до безлічі екшн-сцен, де головний герой виявляє свою надзвичайну майстерність у застосуванні меча. Його здатність відчувати навколишній світ та антагоністів, не бачучи їх, робить його майже непереможним. Стрімкість сюжету, напруженість боїв та глибока харизма героя створюють незабутню атмосферу.

"Сліпа лють" - це не тільки захоплюючий екшн, але й історія про силу духу, сміливість та самопожертву. Фільм підходить для тих, хто шукає динамічний сюжет, майстерні бойові сцени та героїв, які надихають на подвиги. Ця стрічка гарантовано приносить відчуття пригод та адреналіну.