UAKinogo.com

Викрадачі немовлят (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Викрадачі немовлят (2019)

Викрадачі немовлят (2019)

Дивитися онлайн Викрадачі немовлят фільм

Дивитися онлайн «Викрадачі немовлят» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.1 (137 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Викрадачі немовлят (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Maternal Instinct / Викрадачі немовлят (2019) - це трилер про двох сестер, які займаються незаконним бізнесом по викраденню новонароджених дітей у лікарнях. Одна з них працює медсестрою і вибирає потенційних жертв, а інша забирає дитину і передає її замовникам. Їхнє життя змінюється, коли одна з викрадених дівчаток виявляється донькою поліцейського.

Детектив Ребекка Скотт не може примиритися з втратою своєї єдиної дитини і починає власне розслідування. Вона виявляє, що її справа пов’язана з рядом інших викрадень немовлят, які мали місце за останні роки. Вона підозрює, що за цим стоїть організована злочинна група, яка продає дітей багатим клієнтам. Ребекка вирішує ризикнути своїм життям і проникнути в цей світ, щоб розкрити правду і повернути свою доньку.

Сестри Дженніфер і Мелані Браун не планували стати викрадачами немовлят. Вони самі були сиротами і пережили багато труднощів у житті. Дженніфер хотіла мати свою родину, але не могла завагітніти. Мелані хотіла допомогти своїй сестрі і запропонувала їй прийняти участь у схемі по продажу дитини. Але коли вони довідалися, що їх остання жертва - дочка поліцейського, вони зрозуміли, що потрапили у пастку. Тепер вони повинні зробити важкий вибір: продовжити свою злочинну діяльність або спробувати загладити свою провину.