UAKinogo.com

Кривава гора (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кривава гора (2019)

Кривава гора (2019)

Дивитися онлайн Кривава гора фільм

Дивитися онлайн «Кривава гора» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (579 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кривава гора (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Eminence Hill / Кривава гора (2019) - це захопливий вестерн про помсту і справедливість. Головний герой фільму - Рой, який разом зі своєю нареченою Лорою втікає від банди злочинців, які вбили його брата. Рой і Лора хочуть почати нове життя у маленькому містечку Еміненс Гілл, де живуть мирні і законопослушні люди.

Але їхній спокій не триває довго. Банда злочинців під керівництвом жорстокого Рудольфа наздоганяє Роя і Лору і захоплює їх у полон. Рудольф планує вбити Роя і забрати Лору собі. Але виявляється, що мешканці Еміненс Гілл не такі прості, як здаються. Вони належать до таємного релігійного культу, який виконує жертвопринесення на алтарі свого бога.

Фільм Eminence Hill / Кривава гора (2019) - це напружений і кровожерливий трилер, який не залишить байдужим нікого, хто любить жанр вестерн. Це фільм про те, як далеко можуть зайти люди заради своїх переконань і пристрастей. Це фільм про те, що справедливості немає на цьому світі і що кожен повинен боротися за своє життя і кохання.