UAKinogo.com

Сліпота / Бачити (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сліпота / Бачити (2019)

Сліпота / Бачити (2019)

Дивитися онлайн Сліпота / Бачити серіал

Дивитися онлайн «Сліпота / Бачити» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (84 664 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Сліпота / Бачити (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сліпота / Бачити. Це фантастичний серіал, який виходить на платформі Apple TV+ з 2019 року. Серіал розповідає про далеке майбутнє, коли людство втратило зір через загадкову епідемію. Люди повинні адаптуватися до нових умов життя, використовуючи інші чуття і створюючи нові культури і традиції. Серіал також є історією про сім’ю воїна Баба Восса (Джейсон Момоа), який захищає своїх дітей, які народилися з дивним даром - вони можуть бачити.

Перший сезон серіалу розповідає про те, як Баба Восс приймає за своїх двох немовлят, які були залишені його дружиною Магрою (Сильвія Хукс). Виявляється, що діти належать до королеви Кане (Сильвія Хукс), яка править одним з племен і хоче знищити всіх бачачих. Баба Восс втікає з дітьми і своїм братом Парисом (Елфрі Вудард) до мирного племені Алькеннів, де вони знаходять притулок. Але королева Кане не збирається здаватися і посилає за ними свого сина Бута (Арчі Мадекве) і його армію.

Другий сезон серіалу розповідає про те, як Баба Восс і його син Кофун (Арчі Мадекве) потрапляють до табору Траверсеров - групи людей, які можуть бачити і використовують технології минулого. Там вони зустрічають Еддо Восса (Дейв Батиста), брата Баба Восса, який є лидером Траверсеров і хоче покарати Баба Восса за те, що він залишив його у дитинстві. Тим часом Магра і Парис намагаються врятувати Кофун і його сестру Ханью (Неста Купер) від королеви Кане, яка все ще полює на них.