UAKinogo.com

Немовля на прогулянці (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Немовля на прогулянці (1994)

Немовля на прогулянці (1994)

Дивитися онлайн Немовля на прогулянці фільм

Дивитися онлайн «Немовля на прогулянці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (50 261 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Немовля на прогулянці (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Підбадьорлива комедія привертає увагу пригодами маленького малюка, Бейбі Бінкса, який вирушає у незабутню подорож містом. Відважний Бейбі Бінкс вибирається з родинного особняка та рухається невідомим маршрутом. Його допитливість та відкритість до світу навколо зумовлюють ряд захоплюючих подій.

Три незграбні викрадачі вирішують викрасти Бейбі Бінкса, очікуючи великого викупу. Проте вони зовсім не готові до хитрощів та сміливості цього малюка. З кожним кроком малюк наводить хаос у їхні плани. Від зоопарку до магазину іграшок, малюк Бінкс знаходить пригоди на кожному кроці, доки викрадачі намагаються його впіймати.

«Немовля на прогулянці» - кінострічка, що дарує глядачам веселощі та гарний настрій. Запальні ситуації та захоплюючі пригоди допомагають зануритися у світ дитинства, де все можливо, а кожен день може стати незабутньою подорожжю. Цей фільм – прекрасний вибір родинного перегляду, що дарує радість та сміх.