UAKinogo.com

У пастці (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У пастці (2021)

У пастці (2021)

Дивитися онлайн У пастці фільм

Дивитися онлайн «У пастці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (22 286 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У пастці (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У пастці - це захоплюючий трилер про жінку, яка опиняється в смертельній пастці свого чоловіка. Фільм розповідає про Емму, яка приїжджає на віддалену віллу зі своїм чоловіком Марком, щоб врятувати їхній шлюб. Але на ранок вона прокидається прикутаною до його трупа із закривавленою головою.

Емма намагається звільнитися, але виявляє, що Марк підготував для неї жорстоку помсту за її зраду. Він залишив їй записку, де каже, що вона має провести з ним останню ніч до смерті. Але це не все - на віллу прибувають двоє найманих вбивць, яким Марк заплатив за те, щоб добити Емму. Вона мусить боротися за своє життя і знайти спосіб вибратися з пастки.

У пастці / Till Death - це фільм про інстинкт виживання і силу людської волі, про те, як любов може перетворитися на ненависть і як небезпечно може бути гратися з чужими почуттями. Фільм знятий режисером С.К. Дейлом і має в своєму складі талановитий акторський склад: Меган Фокс, Оуен Мекен, Каллен Мулвей, Джек Рот і Амл Амін.