UAKinogo.com

Кролик Петрик: Втеча до міста (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кролик Петрик: Втеча до міста (2021)

Кролик Петрик: Втеча до міста (2021)

Дивитися онлайн Кролик Петрик: Втеча до міста фільм

Дивитися онлайн «Кролик Петрик: Втеча до міста» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (11 943 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста» (2021) є продовженням фільму «Кролик Петрик» (2018) i розповідає про подальшу долю Петрика, хитрого та непосидючого кролика, який живе разом зi своїми друзями i людською сiм’єю - Беатрис i Томасом. Петрик звик до спокiйного життя в саду, але вiн не втрачає свого бунтарського характеру i любить робити рiзнi витiвки. Одного разу вiн вирiшує втекти до мiста, де зустрiчає нових друзiв i нових небезпек. Тим часом його сiм’я i друзi вирушають на його пошуки, але їм доведеться стикнутися з хитрим торговцем тваринами, який мрiє захопити Петрика i його товаришiв.

Фiльм створений за режисурою Вiлла Глака за мотивами однойменної книжки Беатрис Поттер, яка була опублiкована у 1902 роцi. У головних ролях знялися Джеймс Корден, Роуз Бирн, Донал Глісон i Девід Ойелоуо. Фильм вийшов на екрани 25 березня 2021 року i отримав позитивний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася весела та захоплююча iсторiя про кролика, який шукає своє мiсце у свiтi. Iншим здавалася цiкавою анімація та акторська гра фильму.

Фильм показує, як Петрик навчається бути відповідальним та цінувати свою сім’ю i друзiв. Він також доводить, що важливо бути собою i не забувати про свої корені. Він знаходить баланс між своїми пригодами i своїми обов’язками. Він також розуміє, що місто не завжди краще за село, i що найбільше щастя - це бути разом з тими, кого любиш.