UAKinogo.com

Кролик Петрик (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кролик Петрик (2018)

Кролик Петрик (2018)

Дивитися онлайн Кролик Петрик фільм

Дивитися онлайн «Кролик Петрик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (42 030 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кролик Петрик (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі-мультфільмі ми знайомимося з веселим і хитрим кроликом Петриком, який любить гуляти по саду пана Мак-Грегора і красти його овочі. Петрик живе разом зі своїми сестрами Флопсі, Мопсі і Коттон-Тейл та своїм двоюрідним братом Бенджаміном. Вони дружать з місцевою художницею Беа, яка малює картини про кроликів і інших тварин. Беа стала для них як мати після того, як їхніх батьків з’їв лис Мак-Тод.

Одного дня Петрик вирішує влаштувати вечірку в будинку пана Мак-Грегора, коли той виїжджає до міста. Але на шляху до саду він зустрічається з новим паном Мак-Грегором - племінником старого, який приїхав унаслідок його смерті. Новий пан Мак-Грегор так само не любить кроликів і починає з ними воювати. Але коли він знайомиться з Беа, вони закохуються один в одного і переїжджають жити разом. Петрик боїться, що Беа забуде про нього і його родину, і намагається розлучити їх.

Кролик Петрик / Peter Rabbit - це фільм про те, як важливо бути собою і не зраджувати своїх друзів. Петрик - харизматичний і сміливий лідер, але також дуже непослушний і завзятий. Він не хоче дотримуватися правил і слухатися старших. Він завжди потрапляє у неприємності через свою любов до пригод і овочів. Але в глибині душі він добрий і чуйний кролик, який любить свою родину і Беа. В кінцевому рахунку він усвідомлює свої помилки і пробачає пану Мак-Грегорові за все, що той зробив.