UAKinogo.com

На поверхні (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На поверхні (2022)

На поверхні (2022)

Дивитися онлайн На поверхні серіал

Дивитися онлайн «На поверхні» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (3 934 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «На поверхні (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «На поверхні» (2022) - це детективний трилер, який розповідає про жінку, яка намагається відновити своє життя після спроби самогубства. Фільм є екранізацією однойменного роману Вероніки Уест.

Головна героїня фільму - Софі (Гугу Ембата-Ро), яка потрапляє у лікарню після того, як кинулася з мосту. Вона частково втратила пам’ять і не може згадати, що спонукало її до такого кроку. Вона також не впевнена, чи може довіряти своєму чоловікові Джеймсу (Олівер Джексон-Коен), який здається їй дуже таємничим і холодним. Софі починає розслідувати своє минуле і виявляє багато шокуючих таємниць про свою родину, друзів і себе саму.

Фільм знятий у форматі серіалу для стримингового сервісу Apple TV+. Режисерами фільму стали Сем Міллер, Кевін Родні Салліван та інші. У фільмі також знялися Арі Грейнор, Франсуа Арно, Стефан Джеймс та інші. Фільм є напруженим і захоплюючим психологічним трилером про пошук правди і сенсу життя.