UAKinogo.com

Ти спиш? (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ти спиш? (2019)

Ти спиш? (2019)

Дивитися онлайн Ти спиш? серіал

Дивитися онлайн «Ти спиш?» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (12 945 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Ти спиш? (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ти спиш? - це фільм драма, кримінал і трилер, який розповідає про журналістку, яка переосмислює свою роль у засудженні невинного чоловіка. Творцями фільму є Ніколас Піледжі і Міккель Ньоргор, які також працювали над серіалом «Вартові».

Фільм заснований на романі «Ти спиш?» Кетлін Барбер. Головна героїня фільму - Поппі Парнелл (Октавія Спенсер), ведуча популярного подкасту про злочинність. У минулому вона допомогла засудити Воррена Кейва (Аарон Пол) за вбивство свого сусіда. Однак через 18 років вона дізнається, що Воррен може бути невинним і що справа має багато таємниць і суперечностей. Поппі вирішує перевірити свої старі докази і знову розслідувати справу, але це ставить під загрозу її життя і репутацію.

Фільм є не тільки захоплюючим і напруженим, але й глибоким і актуальним. Він досліджує теми правди, справедливості, маніпуляції і вини. Він також демонструє чудову гру акторів, які втягують глядача у свою історію. Октавія Спенсер і Аарон Пол створюють напружену хемію між своїми персонажами, яким не можна довіряти. Фільм є оригінальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного глядача.