UAKinogo.com

Довгі роки / Роки (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Довгі роки / Роки (2019)

Довгі роки / Роки (2019)

Дивитися онлайн Довгі роки / Роки серіал

Дивитися онлайн «Довгі роки / Роки» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (30 169 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Довгі роки / Роки (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Довгі роки / Рок. Це захоплюючий телесеріал про життя родини Лайон в період з 2019 по 2034 роки. Він показує, які наслідки можуть виникнути, коли людство надто залежить від технологій та політики, і які наслідки можуть виникнути в результаті такої залежності.

Він демонструє наслідки війни, міграції населення, погіршення екологічної ситуації, інтенсивного розвитку технологій, що приводить до зростання влади корпорацій. Сюжет торкається багатьох соціальних проблем і змін, з якими стикається сучасне суспільство, включаючи міграцію, насильство, зміни клімату, тероризм та інші.

Глядачі побачать, як родина Лайон стикається з різними викликами та переживає трагедії, але при цьому не втрачає надії та бажання боротися за краще майбутнє. Весь сюжет органічно поєднується з актуальними темами, що стосуються сучасного світу та дійсності, і ставить глядачів перед важливими питаннями, що мають відношення до майбутнього нашого світу.