UAKinogo.com

Сьогодні спиш зі мною (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сьогодні спиш зі мною (2023)

Сьогодні спиш зі мною (2023)

Дивитися онлайн Сьогодні спиш зі мною фільм

Дивитися онлайн «Сьогодні спиш зі мною» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (149 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сьогодні спиш зі мною (2023)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сьогодні спиш зі мною (2023) - це польська романтична драма на основі однойменної книжки Анни Щипчинської. Фільм розповідає про долю Ніни, успішної журналістки, яка опиняється на роздоріжжі між двома чоловіками: своїм мужем Мацьком та колишнім коханим Янком.

Ніна має все, що потрібно для щасливого життя: гарну роботу, чудових дочок і люблячого чоловіка. Але з часом в її шлюбі зникає пристрасть і близькість. Коли Ніна випадково зустрічає на роботі молодого і привабливого стажера Янка, вона відчуває себе знову живою і бажаною. Янок перевертає її світ з ніг на голову і нагадує їй про дівчину, якою вона була колись, перш ніж стати взірковою дружиною і матір’ю.

Ніна стикається з важким вибором: залишитися з Мацьком, який далекий від неї, але все ще її любить, чи пуститися у роман з Янком, який повернувся в її життя? Чи може вона мати обох? І чи зможе вона прожити без жодного з них? Сьогодні спиш зі мною - це фільм про кохання, страх перед самотністю і пошук себе.