UAKinogo.com

Останній танець за мною (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останній танець за мною (2001)

Останній танець за мною (2001)

Дивитися онлайн Останній танець за мною фільм

Дивитися онлайн «Останній танець за мною» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (63 009 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Останній танець за мною (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сара Джонсон - талановита балерина, яка мріє про кар’єру в Юліарді. Але після смерті матері в автокатастрофі, їй доводиться переїхати до свого віддаленого батька в Чикаго і змінити школу. Там вона потрапляє в середовище, де переважають чорношкірі учні, і де танцюють не класику, а хіп-хоп.

Сара знайомиться з Дереком Рейнольдсом - розумним і привабливим хлопцем, який має свої амбіції і проблеми. Вони починають займатися разом танцями і закохуються одне в одного. Але їхнє почуття зустрічає опір з боку друзів і родичів, які не схвалюють їхнього міжрасового роману.

Save the Last Dance / Останній танець за мною - це романтична драма про те, як любов і танець можуть допомогти подолати труднощі і знайти своє місце в житті. Фільм показує контраст між двома світами - балетом і хіп-хопом, білими і чорними, багатими і бідними - і демонструє, що справжня любов не знає кордонів.