UAKinogo.com

Улюбленці Америки (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Улюбленці Америки (2001)

Улюбленці Америки (2001)

Дивитися онлайн Улюбленці Америки фільм

Дивитися онлайн «Улюбленці Америки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (58 359 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Улюбленці Америки (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Улюбленці Америки - це фільм-комедія, який розповідає про те, як два зіркових актора намагаються врятувати свою кар’єру і своє кохання. Головні герої - Едді Томас і Гвен Харрісон, які знімалися разом у багатьох романтичних комедіях і були одружені. Але їхнє шлюбне життя руйнується, коли Гвен починає роман з іспанським актором Ектором, а Едді потрапляє в реабілітаційний центр через депресію.

Їхній останній спільний фільм, “Тропічна коханка”, має стати хітом і врятувати їхню славу. Але режисер фільму, Гел Вайсман, не хоче показувати його нікому, навіть продюсерам. Він вимагає, щоб Едді і Гвен з’явилися на прес-конференції перед прем’єрою фільму і пограли щасливу пару. Для цього вони вирушають до готелю в Неваді, де їх чекають багато сюрпризів і незручностей.

Улюбленці Америки - це фільм про те, як людина може знайти своє справжнє кохання і свою справжню себе, про те, як важливо бути чесним і відкритим, про те, як гумор може допомогти вирішити будь-які проблеми. Фільм має багато смішних і романтичних моментів, а також чудовий акторський склад. Улюбленці Америки - це фільм, який подарує вам гарний настрій і захопить своєю історією.