UAKinogo.com

Супермен і Лоїс (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Супермен і Лоїс (2021)

Супермен і Лоїс (2021)

Дивитися онлайн Супермен і Лоїс серіал

Дивитися онлайн «Супермен і Лоїс» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (32 745 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Супермен і Лоїс (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Superman & Lois / Супермен і Лоїс (2021) розповідає про життя найвідомішої пари супергероїв світу. Вони працюють як журналісти у Метрополісі та виховують двох синів-підлітків. Вони намагаються знайти баланс між своєю роботою, сім’єю та обов’язками перед людством. Вони також стикаються з новими викликами та загрозами, які вимагають їхньої сили та мужності.

Перший виклик - це повернення до рідного містечка Супермена - Смолвілла. Там вони зустрічають своїх старих друзів та ворогів, а також дізнаються про таємницю, яка може змінити їхнє життя. Другий виклик - це виявлення суперздібностей одного з їхніх синів. Вони мусять навчити його контролювати свою силу та не наражати на небезпеку себе та інших. Третій виклик - це поява нового ворога - Капітана Лутера, який хоче знищити Супермена та завоювати світ.

Фільм Superman & Lois / Супермен і Лоїс (2021) - це захоплюючий екшн-драма про те, як супергерої борються не тільки зі злом, але й з повсякденними проблемами. Це фільм про любов, сім’ю, дружбу та відповідальність.