UAKinogo.com

Фундація (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фундація (2021)

Фундація (2021)

Дивитися онлайн Фундація серіал

Дивитися онлайн «Фундація» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (62 545 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Фундація (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фундація - це американський телесеріал науково-фантастичного жанру 2021 року, який створили Девід С. Гойєр і Джош Фрідман для Apple TV+, частково оснований на серії романів Фундація Ісаака Азімова. У серіалі грають Джаред Гарріс, Лі Пейс, Лу Ллобелл і Лея Гарві. Серіал розповідає про те, як група вчених намагається зберегти знання людства в умовах руйнування Галактичної імперії. Серiал був випущений на стрiмiнговому сервiсi Apple TV+ 24 вересня 2021 року.

Серiал починається з того, що Гарi Селдон - математик i засновник психоiсторii - наукової дисциплiни, яка дозволяє передбачати майбутнє на основi статистики i соцiальних закономiрностей. Селдон прогнозує, що Галактична iмперiя - давня i могутня цивiлiзацiя, яка охоплює всю Всесвiтню Видиму Галактику - зазнає краху i буде замiнена темним вiком, який триватиме 30 тисяч рокiв. Селдон пропонує створити Фундацiю - групу вчених i мислителiв, якi будуть збирати i зберiгати всi знання людства i скоротити тривалiсть темного вiку до тисячi рокiв. Селдон i його прихильники отримують дозвiл вiд iмператора Клеона I на створення Фундацii на планетi Терминус на краю галактики.

Фундація - це серіал, який поєднує елементи наукової фантастики і драми і створює епічну і захоплюючу атмосферу. Серіал сповнений грандіозних сцен, футуристичних технологій і філософських ідей. Серіал також показує роль історії і культури в розвитку людства і його долі. Серіал є одним з найочікуваніших проектів 2021 року і захоплює глядача своїм сюжетом і візуальним стилем.