UAKinogo.com

Звук тиші (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Звук тиші (2019)

Звук тиші (2019)

Дивитися онлайн Звук тиші фільм

Дивитися онлайн «Звук тиші» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (1 444 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Звук тиші (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У Нью-Йорку живе Пітер Люкас, який працює як “домашній настроювальник”. Його робота полягає в тому, щоб аналізувати звуки, які видають різні предмети в будинках своїх клієнтів, і знаходити той, який порушує гармонію і спричиняє стрес або безсоння. Пітер впевнений, що кожен звук має свою частоту і впливає на людську психіку.

Одного разу він отримує замовлення від Еллен Часлер, яка страждає від хронічної нездатності заснути. Пітер приходить до її квартири і починає досліджувати її домашнє середовище. Він швидко знаходить джерело проблеми - старий холодильник, який видає низькочастотний гул. Пітер радить Еллен замінити холодильник на новий, але вона не хоче цього робити, бо це спогад про її померлого батька.

Пітер і Еллен починають спілкуватися більше і виявляють, що мають багато спільного. Вони обидва самотні, закриті і не розуміють себе. Пітер намагається довести Еллен, що її безсоння пов’язане з холодильником, а не з її емоціями. Еллен намагається довести Петру, що його теорія про звуки - це лише його спосіб уникнути справжнього життя. Їхнє знайомство переростає в несподівану романтичну історію, яка змусить їх переглянути свої погляди на світ і самих себе.