UAKinogo.com

Звук металу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Звук металу (2019)

Звук металу (2019)

Дивитися онлайн Звук металу фільм

Дивитися онлайн «Звук металу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (130 865 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Звук металу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рубен - барабанщик в метал-гурті, який подорожує по країні разом зі своєю дівчиною і співачкою Лу. Він пристрасно любить музику і життя на дорозі. Але все змінюється, коли він раптово починає втрачати слух. Його світ обвалюється, і він опиняється на межі зриву.

Лу знаходить для нього спеціальну громаду глухих людей, які навчають його новому способу сприйняття реальності. Рубен неохоче погоджується там залишитися, але не втрачає надії повернути свій слух за допомогою дорогого імпланту. Він мусить вирішити, що для нього важливіше - музика чи люди, які його люблять.

Фільм “Звук металу” - це драма про боротьбу з власними демонами і пошук сенсу життя. Він показує, як людина може знайти гармонію і мир у своїй долі, навіть коли вона здається безвихідною. Фільм наповнений емоційними і реалістичними сценами, які змушують глядача переживати разом з героями.