UAKinogo.com

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018)

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018)

Дивитися онлайн Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті фільм

Дивитися онлайн «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (141 442 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фінальній частині епічної саги про Томаса та його друзів-глейдерів, їм належить виконати найнебезпечніше завдання у своєму житті. Щоб врятувати своїх товаришів, вони повинні проникнути до легендарного Останнього Міста, контрольованого злою організацією WCKD, яке може стати смертельним лабіринтом для всіх. Хто виживе, дізнається відповідь на питання, які глейдери задавалися з самого початку своєї пригоди. Чи зможе Томас та його команда вийти живими? Або чи переможе Ава Пейдж своїм планом?

Фільм є екранізацією однойменного роману Джеймса Дашнера, третього у трилогії про Томаса та його друзів-глейдерів. У цьому фільмі Томас, Ньют та Фрайпен є останніми з вільних глейдерів, які імунні до Спалаху, смертельної хвороби, що спустошує людство. Вони разом з опором Правої Руки проводять операцію по порятунку інших імунних з потяга WCKD, який перевозить їх для експериментальних цілей. Вони доводяться, що Миньо, їхній друг-глейдер, якого захопив WCKD, не був на потязі. Проти наказу Венса, лідера Правої Руки, троє друзів вирішують втекти з табору і рятувати Миньо, якого мучать WCKD у надії розробити ліки від Спалаху.

Фантастичний бойовик Maze Runner: The Death Cure / Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) запропонує глядачам захоплюючий сюжет, динамічну акцію та ефектну комп’ютерну графіку. У фильме знялися такие знаменитые акторы як Дилан О’Брайен (Томас), Кая Скоделарио (Тереза), Томас Броди-Сангстер (Ньют), Роза Салазар (Бренда), Джанкарло Еспозито (Хорхе) та інші. Режисером фільму виступив Вес Болл, який також зняв попередні дві частини саги.