UAKinogo.com

Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем (2015)

Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем (2015)

Дивитися онлайн Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем фільм

Дивитися онлайн «Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (252 060 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем" - це наступний захоплюючий розділ у непередбачуваному світі головних героїв, що вийшли з жахливого лабіринту та опинилися у новому, ще більш небезпечному випробуванні. Тепер їх чекає вигоріла, спустошена постапокалиптична пустеля, де вони повинні вирішити серію загадок, щоб вижити.

На шляху до відкриття правди про секретну організацію "W.C.K.D.", наші герої стикаються з низкою невідомих небезпек та невідповідних питань. Захисники чи руйнівники людства - хто вони насправді? Боротьба за виживання розгортається в дикій пустелі, де кожен крок може бути останнім.

"Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем" - це захоплюючий фільм про пригоди, боротьбу та віру в людськість, з динамічними перипетіями і досконалою візуалізацією. Глядачів очікує справжнє захоплення, яке поринає вас в атмосферу неймовірних пригод, палючого сонця та відчаю в боротьбі за життя.