UAKinogo.com

Той, що біжить лабіринтом (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Той, що біжить лабіринтом (2014)

Той, що біжить лабіринтом (2014)

Дивитися онлайн Той, що біжить лабіринтом фільм

Дивитися онлайн «Той, що біжить лабіринтом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (468 206 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Той, що біжить лабіринтом (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Той, що біжить лабіринтом - це захоплюючий науково-фантастичний фільм, заснований на однойменному романі Джеймса Дешнера. Фільм розповідає про Томаса, хлопця, який опиняється в загадковому світі після того, як йому стирають пам’ять. Томас дізнається, що він і інші хлопці живуть у середині величезного лабіринту, який змінюється кожного дня і повний смертельних істот. Щоб вижити і вирватися з пастки, Томасу доведеться об’єднатися з іншими "бігунами" і розгадати таємницю лабіринту. 

Фільм є першою частиною трилогії "Той, що біжить лабіринтом", яка стала популярною серед любителів дистопійної фантастики. Фільм має динамічний сюжет, захоплюючу атмосферу і цікавих персонажів. Режисер фільму - Вес Болл, сценаристи - Ноа Оппенгейм, Грант П’єрс Майерс і Т.С. Ноулін. У головних ролях - Ділан О’Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Броді-Сангстер, Вілл Поултер і Патріція Кларксон. 

Фільм не тільки захоплює глядача своїми пригодами і загадками, але й ставить перед ним важливі питання про людську природу, силу дружби і ціну свободи. Ми бачимо, як Томас і його друзі борються за своє майбутнє, не знаючи, хто вони і чому вони опинилися у лабіринті. Ми бачимо, як вони доводять свою сміливість, розум і винахідливість у небезпечних ситуаціях. Ми бачимо, як вони знаходять сенс у своїх життях і сподіваються на краще. Фільм є сучасним і захоплюючим, адже він показує, що неможливе може статися, якщо людина має мету, волю і друзів.