UAKinogo.com

Більярдист (1961) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Більярдист (1961)

Більярдист (1961)

Дивитися онлайн Більярдист фільм

Дивитися онлайн «Більярдист» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (82 590 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Більярдист (1961)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Більярдист - це драматичний фільм режисера Роберта Россена, заснований на однойменному романі Волтера Тевіса. Фільм розповідає про життя і кар’єру Едді Фелсона, маловідомого більярдиста, який мріє стати найкращим у своїй галузі і перемогти легендарного Міннесота Фетса. Фільм показує не тільки спортивну складову гри в більярд, але й психологічну боротьбу героїв, їхню мораль і характер.

Едді Фелсон - амбітний і талановитий більярдист, який подорожує по країні зі своїм другом Чарлі і виграє гроші в місцевих барах. Він вирішує викликати на поєдинок Міннесота Фетса - неперевершеного майстра більярду, який грає в елітному клубі в Нью-Йорку. Едді починає гру з великим запалом і навіть випереджає Фетса, але потрапляє під вплив Берта Гордона - безжального менеджера і азартного гравця, який хоче контролювати Едді і отримувати частину його виграшу. Берт намагається зламати дух Едді і переконати його, що він - програвач.

Едді програє все і залишається без грошей і без друга. Він знаходить собі нового союзника - Сару Пакард - студентку-алкоголичку, яка також шукає сенс життя. Вони закохуються одне в одного і починають новий етап свого життя. Едді хоче повернутися до більярду і помститися Фетсу, але Берт не дає йому спокою. В результаті Едді стикається з жорстоким вибором між любов’ю і грою, між честю і продажністю.