UAKinogo.com

Соляріс (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Соляріс (2002)

Соляріс (2002)

Дивитися онлайн Соляріс фільм

Дивитися онлайн «Соляріс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (83 558 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Соляріс (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Соляріс (Solaris) - це американський науково-фантастичний драматичний фільм 2002 року, який написав і зняв Стівен Содерберг, а виробили Джеймс Кемерон і Джон Ландо. У головних ролях зіграли Джордж Клуні і Наташа Макелхон. Фільм є екранізацією однойменного роману 1961 року польського письменника Станіслава Лема.

Фільм розгортається майже повністю на космічній станції, що обертається навколо планети Соляріс, додаючи спогади про попередні досвіди своїх головних героїв на Землі. Протагоніст, доктор Кріс Келвін, бореться з питаннями мотивації Соляріса, своїми переконаннями і спогадами, а також примиренням того, що втрачено, з можливістю другого шансу.

Келвін є клінічним психологом, якого попросили прибути на станцію Соляріс, щоб допомогти зрозуміти незвичайне явище, але вони не хочуть пояснювати більше. На станції він доводиться стикатися з незбагненною силою, яка може мати ключ до найглибших мрій і найтемніших кошмарів людства. Виявляється, що планета Соляріс створює репліки коханих людей членів експедиції, яким вони не можуть чи не хочуть опиратися. Келвін зустрічається з реплікою своєї померлої дружини Рейї, яка не пам’ятає про свою смерть і хоче бути з ним. Келвін повинен вирішити, чи прийняти цей подарунок від Соляріса, чи вистояти перед спокусою і повернутися до реальності.