UAKinogo.com

За двома зайцями (1961) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » За двома зайцями (1961)

За двома зайцями (1961)

Дивитися онлайн За двома зайцями фільм

Дивитися онлайн «За двома зайцями» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (1 033 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «За двома зайцями (1961)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шедевр української кінематографії, "За двома зайцями", занурює глядача в жвавий світ старого Києва. Різнобарвні персонажі, гостра сатира, гумор та безсмертна музика складають незабутню картину життя героїв. Головну роль відіграє Проня Прокопівна та Соломон Менделевич Крейцер - символи різних соціальних шарів та культур, що зустрічаються в центрі міста.

Незграбний, але чарівний перукар Свирид Голохвастов потрапляє в ситуацію, що викликає ряд комічних обставин, переслідуючи двох "зайців" одночасно - багату Проню та красуню Галю. Цей конфлікт надає особливого колориту історії, а також слугує джерелом незліченних комедійних ситуацій.

Хоч "За двома зайцями" випускається в 1961 році, цей фільм залишається улюбленим багатьох глядачів завдяки своєму часові непідвладному гумору, гострому соціальному коментарю та незабутнім персонажам. Він є яскравим свідченням таланту й креативності української кіноіндустрії, що несе культурну цінність та гордість нації.