UAKinogo.com

Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун (1994)

Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун (1994)

Дивитися онлайн Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун фільм

Дивитися онлайн «Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (21 247 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Highlander III: The Sorcerer / Горець 3: Чаклун / Горянин 3: Чаклун (1994) - це фантастичний бойовик, що розповідає про пригоди незвичайного героя Коннора Маклауда, який належить до раси безсмертних. Коннор володіє надприродними здібностями та вмінням володіти мечем, але має одне слабке місце - йому можна відібрати життя, відрубавши голову.

У цій частині франшизи Коннор повертається до свого рідного Шотландії, де сподівається знайти спокій та щастя зі своєю коханою Алекс. Але його плани порушує поява давнього ворога - безсмертного чаклуна Кейна, який був замурований у печері під час експедиції Маклауда в Японію. Кейна випускають на свободу археологи, і він починає полювання на Коннора, бажаючи отримати його силу та стати найпотужнішим із безсмертних.

Коннор не може уникнути зустрічі з Кейном, адже той загрожує не тільки йому, але й Алекс та її синові Джону. Кейн має у своєму розпорядженні магічні чари, якими може маніпулювати елементами природи та змінювати свою зовнішність. Коннору доведеться використати всю свою майстерність та досвід, щоб перемогти цього небезпечного супротивника і захистити свою родину.