UAKinogo.com

Тінь (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тінь (1994)

Тінь (1994)

Дивитися онлайн Тінь фільм

Дивитися онлайн «Тінь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (25 779 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тінь (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Shadow / Тінь (1994) - це пригодницький фільм, що заснований на популярному персонажі пульп-фікції та радіо-драми 1930-х років. Головний герой - Ламонт Кренстон (Алек Болдвін), американський мільйонер, який має секретне подвійне життя. Він - Тінь, супергерой, який використовує свої психічні здібності, щоб ставати невидимим та впливати на свідомість людей. Тінь бореться зі злочинністю та несправедливістю у Нью-Йорку.

У фільмі Тінь зустрічається з Марго Лейн (Пенелопа Енн Міллер), дочкою відомого вченого Райнхарда Лейна (Ієн Маккеллен), яка також обдарована телепатичними способностями. Марго може читати думки Ламонта, що ставить під загрозу його ідентичність. Але вони також починають відчувати сильне почуття одне до одного.

Одночасно у місто прибуває Шиван Хан (Джон Лоун), останній нащадок Чингисхана, який мріє покорити світ. Шиван - колишній учень Тулку (Баррі Денен), святого чоловіка, який навчив Ламонта своїм таємницям. Шиван - потужний чаклун, який може керувати елементами та прибирати будь-яку форму. Він захоплює Райнхарда і змушує його створити атомну бомбу, якою він хоче знищити Нью-Йорк. Тепер Тінь мусить врятувати місто, свого дядька - полковника Вейнрайта Барта (Джонатан Вінтерс), а також Марго, яку Шиван хоче використати проти нього.