UAKinogo.com

Горець / Горянин (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Горець / Горянин (1986)

Горець / Горянин (1986)

Дивитися онлайн Горець / Горянин фільм

Дивитися онлайн «Горець / Горянин» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (136 955 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Горець / Горянин (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди Коннора Маклауда (Крістофер Ламберт) - одного з безсмертних воїнів, які змагаються між собою за володіння Прайзом - таємничою силою, яка дає повне знання і владу над світом. Коннор народився в Шотландії в 1518 році і був убитий під час битви з Курганом (Клансі Браун) - жорстоким і безжальним безсмертним, який хоче отримати Прайз за будь-яку ціну. Але Коннор воскресає і дізнається про свою природу від Раміреса (Шон Коннери) - іспанського дворянина і безсмертного, який стає його наставником і другом.

Фільм переносить глядача в різні епохи і країни, де Коннор зустрічає свою любов, своїх друзів і своїх ворогів. В кожному столітті він мусить боротися за своє життя і захищати людей, яких він любить. В кожному поєдинку він ризикує загинути, якщо його обезголовлять. В кожному поєдинку він отримує силу і знання переможеного безсмертного. В кожному поєдинку він наближається до останньої битви з Курганом, яка має вирішити долю всього світу.

Фільм знятий за режисурою Рассела Малкея за сценарієм Грегорі Вайдена. У головних ролях - Крістофер Ламберт, Шон Коннери, Клансі Браун і Роксанна Харт. Фільм був випущений у Великобританії 7 березня 1986 року і у США 7 липня 1986 року.