UAKinogo.com

Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4 (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4 (1994)

Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4 (1994)

Дивитися онлайн Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4 фільм

Дивитися онлайн «Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (878 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4 (1994)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Fantaghiro 4 / Фантагіро, або Печера Золотої троянди 4 (1994) - це фентезійний фільм, що є продовженням історії про сміливу принцесу Фантагіро, яка володіє магічним мечем та бореться за мир і справедливість. Фантагіро знаходить своє кохання у Ромуальдо, королі ворожого королівства, але їх щастя завжди загрожує хтось або щось.

У цій частині Фантагіро стикається з новим викликом - таємничою чорною хмарою, яка знищує все на своєму шляху. Хмара забирає замок Фантагіро та Ромуальдо, і вони вирішують дізнатися, хто стоїть за цим лихом. У своїй подорожі вони зустрічають принца Парселя, який також втратив свій замок через хмару, та принцесу Анжеліку, яка закохується у Тарабаса - колишнього чорного мага, який став другом Фантагіро.

Виявляється, що за чорною хмарою стоїть Даркен - батько Тарабаса, який хоче повернути сина до темної сторони. Даркен - потужний чаклун, який може контролювати елементи та приймати будь-яку форму. Він вбиває Фантагіро та викрадає Ромуальдо, щоб примусити Тарабаса погодитися на його умови. Але Тарабас не здається, і разом з Анжелікою та Парселем вступає у битву з Даркеном за долю свого кохання та свого світу.