UAKinogo.com

Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2 (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2 (1992)

Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2 (1992)

Дивитися онлайн Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2 фільм

Дивитися онлайн «Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (1 246 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2 (1992)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фантазійний світ "Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2" вабить глядачів на продовження пригод сміливої принцеси Фантагіро. Ця відважна дівчина, обладнана магічною силою та мужністю, стикається з новими викликами, коли її королівство знову загрожує небезпека. Світ, в якому живе Фантагіро, сповнений магії, фантастичних істот та древніх легенд.

Коли мир між двома раніше ворожими королівствами нарешті на місці, зло не дрімає. Темні сили під керівництвом Чорного Відьма прагнуть підкорити обидва королівства. Фантагіро, сповнена рішучості захистити свою землю та близьких, знову готова до боротьби. Завдяки своїм навичкам, мудрості та чарам, що отримані від Печери Золотої Троянди, вона вступає в битву з темними силами.

"Фантагіро, або Печера Золотої троянди 2" - це захоплююча фентезі-сага, що відзначається яскравою візуалізацією, магічною атмосферою та глибокими персонажами. Цей фільм занурює глядачів у світ, де добро, магія та сміливість переплітаються у танці, що веде до боротьби за справедливість та мир.