UAKinogo.com

Фантагіро, або Печера Золотої троянди (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантагіро, або Печера Золотої троянди (1991)

Фантагіро, або Печера Золотої троянди (1991)

Дивитися онлайн Фантагіро, або Печера Золотої троянди фільм

Дивитися онлайн «Фантагіро, або Печера Золотої троянди» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (2 558 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантагіро, або Печера Золотої троянди (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фентезі-романтична пригода розповідає про долю Фантагіро, наймолодшої дочки короля, яка не хоче підкорятися традиціям і стереотипам. Вона вчиться володіти мечем і луком, любить природу і тварин, і не боїться небезпеки. Вона - смілива, відважна і непередбачувана.

Фантагіро живе в часи війни між двома сусідніми королівствами. Її батько хоче закінчити конфлікт шлюбом однієї з його дочок з принцом ворожого короля. Але Фантагіро не згодна на це і вирішує сама зустрітися з принцем Ромуальдом. Вони не знають про своє походження і закохуються одне в одного. Але їхнє кохання перешкоджає злому чародею Тарабасу, який хоче підкорити світ.

Фантагіро і Ромуальд мають пройти багато випробувань і боротися з Тарабасом і його слугами. На їхньому шляху стоять дракони, чаклуни, монстри і пастки. Але вони також отримують допомогу від добрих фей, каменя Ромуальда, гуски Каталди і Івальди - старших сестер Фантагіро. Дивіться фільм Fantaghiro / Фантагіро, або Печера Золотої троянди (1991) і дізнайтеся, чи зможуть герої перемогти Зло і зберегти своє кохання!