UAKinogo.com

Голос трави (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Голос трави (1992)

Голос трави (1992)

Дивитися онлайн Голос трави фільм

Дивитися онлайн «Голос трави» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (45 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Голос трави (1992)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Голос трави - це фільм 1992 року, знятий Наталією Мотузко за мотивами оповідань Валерія Шевчука. Це історія про молоду дівчину, яка вирішує стати ученицею старої відьми-знахарки. Фільм переносить глядача в світ українського фольклору, повного магії, загадок і небезпек.

Головну роль у фільмі виконала Ольга Сумська, яка дуже переконливо зобразила перетворення своєї героїні від наївної селянки до сильної та самостійної колдунки. Раїса Недашковська зіграла її наставницю, яка передала їй свою мудрість і досвід. У фільмі також знялися Сергій Тарасов, Владимир Миняйло, Неллі Савиченко та інші актори.

Фільм Голос трави вражає своєю поетичною стилістикою, красивою операторською роботою і чарівною музикою Владимира Губи. Це фільм, який не лише розважає, але й навчає, заставляє задуматися про свою долю, свої вибори і свої цінності. Це фільм, який заслуговує на увагу українського глядача.