UAKinogo.com

Тільки ти (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тільки ти (1992)

Тільки ти (1992)

Дивитися онлайн Тільки ти фільм

Дивитися онлайн «Тільки ти» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.40 ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тільки ти (1992)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тільки ти - це романтична комедія про долю, кохання і пригоди. Головна героїня, Фейт Корваччі (Маріса Томей), з дитинства вірить, що її суджений зветься Деймон Бредлі. Це ім’я їй назвав медіум на дитячому вечорі і підтвердив незнайомець по телефону. Коли Фейт збирається одружитися з іншим чоловіком, вона дізнається, що Деймон Бредлі летить до Італії. Вона кидає все і вирушає на пошуки свого принца. Разом з нею їде її краща подруга Кейт (Бонні Хант), яка хоче побачити світ і позбутися нудного чоловіка.

В Італії Фейт зустрічає Деймона Бредлі (Роберт Дауні-молодший), який насправді є Пітером Райт, письменником-подорожником. Він закохується в Фейт з першого погляду і вирішує погратися з нею, прикидаючись Деймоном. Але коли Фейт доводиться, що вона не може бути з ним, бо вона заручена, Пітер розкриває свою справжню особистість і пропонує їй залишитися з ним. Фейт відмовляється і продовжує шукати справжнього Деймона Бредлі, не підозрюючи, що Пітер - це той, хто їй справді потрібен.

Фейт і Кейт перетинають усю Італію, намагаючись знайти Деймона Бредлі. По дорозі вони потрапляють у ряд комічних ситуацій, зустрічають різних людей і виявляють нові сторони себе. Пітер слідує за ними і намагається переконати Фейт, що вони створені один для одного. Але коли Фейт нарешті знаходить справжнього Деймона Бредлі (Білл Пулмен), вона розуміє, що це не той чоловік, якого вона шукала. Вона усвідомлює, що Пітер - це той, хто робить її щасливою. Вона поспішає до аеропорту, де Пітер готується повернутися до Америки. Вони обнімаються і цілуються, а потім летять разом до Нью-Йорка.