UAKinogo.com

Омен 2: Демієн (1978) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Омен 2: Демієн (1978)

Омен 2: Демієн (1978)

Дивитися онлайн Омен 2: Демієн фільм

Дивитися онлайн «Омен 2: Демієн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (32 925 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Омен 2: Демієн (1978)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Демієн Торн - тринадцятирічний хлопчик, який живе разом зі своїм дядьком Річардом і тіткою Енн. Він навчається в елітній військовій академії і має багато друзів. Але він не знає свого справжнього походження. Він - син сатани, який народився, щоб стати антихристом і панувати над світом.

Вокруг нього починають відбуватися страшні події. Люди, які знають його таємницю або намагаються йому завадити, помирають один за одним у жахливих обставинах. Демієн поступово усвідомлює свою природу і свою мету. Він отримує підтримку від своїх послідовників, які проникають у всі сфери життя. Він готується до свого зловісного призначення.

Damien: Omen II / Омен 2: Демієн - це продовження культового фільму The Omen / Омен (1976), який став одним з найпопулярніших і найстрашніших творів жанру жахів. Фільм заснований на романі Гарвея Бернарда і має чудовий акторський склад, на чолі з Уильямом Холденом і Ли Грантом. Фільм не тільки лякає своїми сценами насильства і макабру, але й зачіпає глибокі теми про зло, долю і вибір.