UAKinogo.com

Омен 4: Пробудження (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Омен 4: Пробудження (1991)

Омен 4: Пробудження (1991)

Дивитися онлайн Омен 4: Пробудження фільм

Дивитися онлайн «Омен 4: Пробудження» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.9 (6 976 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Омен 4: Пробудження (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Омен 4: Пробудження" (1991) - це хоррор-фільм, який є продовженням культової серії "Омен". У центрі сюжету - сім'я, що приймає дівчинку-сироту, Делію, не підозрюючи про її походження та зв'язок із зловісним Дем'яном Торном з попередніх фільмів. Незабаром після її приїзду починають відбуватися страшні події, та сім'я розуміє, що їх нова донька може бути не такою невинною, як здається.

Фільм має темну атмосферу та напружений сюжет, що веде глядачів через серію моторошних подій та відкриттів. Делія, зі своїми холодними очима та зловісним характером, стає центральною фігурою, коли поступово розкриваються таємниці її минулого та з'ясовується страшна істина про її спадщину. Відносини в сім'ї напружуються, коли батьки намагаються зрозуміти та впоратися з небезпекою, яку приносить їхня донька.

"Омен 4: Пробудження" використовує елементи натхнення від попередніх частин серії "Омен", але також вносить унікальні елементи в історію. Для любителів хоррору, які шукають темний та моторошний сюжет, цей фільм пропонує захоплюючу подорож у світ надприродних таємниць та зіткнення добра зі злом.