UAKinogo.com

Омен (1976) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Омен (1976)

Омен (1976)

Дивитися онлайн Омен фільм

Дивитися онлайн «Омен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (121 409 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Омен (1976)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Роберт Торн - американський дипломат, який працює в Римі. Під час пологів його дружини Кетрін він дізнається, що їхній син помер. Священик пропонує йому прийняти іншу дитину, яка народилася того ж дня і залишилася без батьків. Роберт погоджується, але не розповідає про це Кетрін. Вони називають хлопчика Дем’єном і повертаються до Англії.

Але з часом починають відбуватися дивні і жахливі події. Няня Дем’єна повішується на його дні народження. Фотограф знаходить на своїх знімках таємничі знаки, які передбачають смерть людей. Старий священик попереджає Роберта, що Дем’єн - не просто дитина, а син сатани. Кетрін вагітна знову, але Дем’єн намагається її вбити.

The Omen / Омен - це культовий фільм режисера Річарда Доннера, який став одним з найпопулярніших і найстрашніших творів жанру жахів. Фільм заснований на сценарії Девіда Селцера і отримав одну премію “Оскар”. Фільм не тільки лякає своїми сценами насильства і макабру, але й зачіпає глибокі теми про зло, волю і вибір.