UAKinogo.com

Уся президентська рать (1976) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Уся президентська рать (1976)

Уся президентська рать (1976)

Дивитися онлайн Уся президентська рать фільм

Дивитися онлайн «Уся президентська рать» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (116 660 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Уся президентська рать (1976)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Боб Вудворд і Карл Бернстайн - два журналісти газети The Washington Post, які отримують завдання розслідувати злом в офіс Демократичної партії в готелі Вотергейт. Вони виявляють, що це не простий злочин, а частина більшого і більш небезпечного заговору. Вони починають допитувати свідків, аналізувати документи і шукати джерела інформації.

Вони знаходять сліди, які приводять до найвищих ешелонів влади. Вони розкривають роль Комітету з переобрання президента Ніксона у фінансуванні таємних операцій проти опозиції. Вони встановлюють зв’язок між зломом і Білим домом. Вони стикаються з тиском, цензурою і погрозами.

All the President’s Men / Уся президентська рать - це історичний трилер режисера Алана Пакули, який став одним з найкращих і найважливіших творів американського кіно. Фільм заснований на однойменній книзі Вудворда і Бернстайна і отримав чотири премії “Оскар”. Фільм не тільки захоплює своїм детективним сюжетом і реалістичною атмосферою, але й показує силу журналістики як зброї проти корупції.