UAKinogo.com

Всупереч смерті (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Всупереч смерті (1990)

Всупереч смерті (1990)

Дивитися онлайн Всупереч смерті фільм

Дивитися онлайн «Всупереч смерті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (30 594 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Всупереч смерті (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є бойовиком про помсту і справедливість. Мейсон Сторм - детектив з внутрішніх справ, який розкриває змову між політиком Верноном Трентом і мафією. Він знімає на відео, як Трент наймає вбивць, щоб позбутися свого суперника на виборах. Але його виявляють і нападають на нього в його будинку. Вбивці вбивають його дружину і поранюють його і його сина. Мейсон потрапляє в кому, а його сина приймає на виховання його друг і колега О’Меллі.

Сiм рокiв потому Мейсон прокидається в лiкарнi i дiзнається, що Трент став сенатором i що його життя все ще пiд загрозою. Вiн втiкає з лiкарнi разом зi своєю медсестрою Ендi Стюарт, яка допомагає йому вiдновити свою фiзичну форму i бойовi навички. Вони ховаються в будинку друга Ендi i готуються до розплати з Трентом i його людьми. Мейсон також зв’язується з О’Меллi i дiзнається про мiсцезнаходження свого сина.

Мейсон починає свою помсту, убиваючи одного за одним людей, які причетні до нападу на нього і його родину. Він також знаходить свою відеокасету з доказами проти Трента і передає її О’Меллі. Він проникає в будинок Трента і стикається з ним очно-в-очно. В результаті виникає жорстока битва між Мейсоном і Трентом, яка закінчується смертю останнього. Мейсон об’єднується зі своїм сином і Енді, які чекають на нього за межами міста.