UAKinogo.com

Міцний горішок 2 (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міцний горішок 2 (1990)

Міцний горішок 2 (1990)

Дивитися онлайн Міцний горішок 2 фільм

Дивитися онлайн «Міцний горішок 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (362 778 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міцний горішок 2 (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Продовження культового бойовика “Міцний горішок”, фільм “Міцний горішок 2” відправляє глядачів у нову пригоду детектива Джона МакКлейна, який знову опиняється на передовій боротьби проти тероризму. Тепер дія відбувається у Вашингтонському аеропорту, де МакКлейн чекає на прибуття дружини рейсом, що зазнає загрози від терористичної групи.

Швидкість дії, напруженість та хитромудрість головного героя є ключовими елементами фільму. МакКлейн зі своїм характерним жорстоким стилем та непереможним духом знову вступає у конфлікт з терористами, використовуючи різні тактики, щоб зірвати їхні плани. При цьому, він не тільки використовує зброю та вибухівки, але й демонструє свою допитливість та рішучість.

“Міцний горішок 2” є фільмом, що не залишає глядача байдужим, завдяки своїм екшн-сценам, динамічному сюжету та харизматичному герою, який готовий взятися за вирішення будь-яких проблем, незважаючи на перешкоди. Фільм підтверджує свій статус класики жанру бойовиків та продовжує традиції першої частини саги про непереможного Джона МакКлейна.